27lis.
2015
0

Rižoto sa pučkom hrenovkom

Rižoto sa pučkom hrenovkom
Print recepta
Vrijeme pripreme
5 minuta
Vrijeme kuhanja
25 minuta
Vrijeme pripreme
5 minuta
Vrijeme kuhanja
25 minuta
Rižoto sa pučkom hrenovkom
Print recepta
Vrijeme pripreme
5 minuta
Vrijeme kuhanja
25 minuta
Vrijeme pripreme
5 minuta
Vrijeme kuhanja
25 minuta
Sastojci:
  • 4 komada pučka hrenovka
  • 1 šalica riža preporuka riža dugog zrna
  • 2 šalice voda
  • 2 komada jaja
  • 1 žlica umak od soje
  • 1 žličica ulje
  • prostohvat sol
  • prstohvat papar
Porcija:
Priprema:
  1. Skuhajte rižu u vodi
  2. U velikoj tavi zagrijte ulje i lagano popržite hrenovke
  3. Razmutite jaja i ubacite u tavu
  4. Odmah nakon ubacivanja razmućenih jaja ubacite i rižu i dobro miješajte
  5. Začinite solju i paprom po želji
Napomena:

Poslužite toplo uz sezonsku salatu.

Podijeli recept!

Vajda.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close