16lis.
2015
0

Punjena Dalmatella

Punjena Dalmatella
Print recepta
Vrijeme pripreme
15 minuta
Vrijeme kuhanja
5 minuta
Vrijeme pripreme
15 minuta
Vrijeme kuhanja
5 minuta
Punjena Dalmatella
Print recepta
Vrijeme pripreme
15 minuta
Vrijeme kuhanja
5 minuta
Vrijeme pripreme
15 minuta
Vrijeme kuhanja
5 minuta
Sastojci:
  • 20 šnita Dalmatella Classic tanke šnite
  • 300 grama svježi kravlji sir
  • 1 žličica vlasac sitno nasjeckan
  • 10 listova bosiljak svježi ili pak manje osušenog
Porcija:
Priprema:
  1. Složite 2 šnite Dalmatelle jednu povrh druge.
  2. Stavite 1 dobru žlicu kravljeg sira na sredinu tako pripremljene šnite.
  3. Donji dio šnite Dalmatelle presavijte da pokriva sir, a 3 preostale stranice preklopite i svaku učvrstite čačkalicom.
  4. Ponovite sa ostalim šnitama.
  5. U neprijanjajućoj tavi zagrijte maslinovo ulje. Dodajte paketiće Dalmatelle sa ravnom stranom dolje.
  6. Pecite 2 minute i zatim okrenite i pecite dodatnu minutu.
  7. Možete poslužiti stavljanjem lista bosiljka na svaki paketić Dalmatelle.
Podijeli recept!

Vajda.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close